financiera-industrial.com

Katerina Janouch Böcker

Wed, 25 Aug 2021 02:09:35 +0000

Han föreslår också att bokhandlarna tar bort böcker av "andra stökiga författare som orkat hålla en egen tanke i hjärta och hjärna" och räknar därefter upp August Strindberg, Karin Boye, Knut Hamsun, Gustav Fröding, Verner von Heidenstam och William Shakespeare som exempel på sådana författare.

Kulturmullor utfärdar fatwa mot Katerina Janouch – DET GODA SAMHÄLLET

Sverige är i akut behov av en rejäl "glasnost" 9 September 2020

Average rating 2. 68 · 53 ratings 6 reviews Start your review of Babyrace Betyg: 3 av 5. Jag har läst dom flesta böcker som Katerina Janouch har gett ut, och jag tycker till exempel väldigt mycket om hennes serie om barnmorskan Cecilia Lund. "Babyrace" är den första boken i en ny planerad serie. Det är inget större djup i den här boken, utan den är rätt så ytlig, och oerhört lättläst. Lite feelgood, mycket chick lit, och väldigt underhållande. Boken är ingenting som man minns, men jag tyckte ändå om den. Och jag kommer absolut att läsa fortsättningen, eftersom jag vil.. Ibland är det riktigt skönt att bara få läsa riktigt lättsmält underhållning. Babyrace är en sådan bok, lättläst och en bok som kanske inte sätter så djupa avtryck hos mig. Hela konceptet med just Babyrace tycker jag är ganska töntig och jag irriterar mig verkligen på karaktärerna, de är väldigt barnsliga för att vara i 30-årsåldern. Trots det en helt okej bok och jag kommer läsa fortsättningen. Länk till recensionen:.....

  1. Litterär epok 2000 talet
  2. Personuppgifter - Stenungsunds kommun
  3. 20+ bästa bilderna på sticka: Sjalkrage, barn | sticka, barn, stickat
  4. Katerina janouch böcker
  5. Körsbärssylt med choklad – godmat.org
  6. Marcus Birro om bokbojkott mot Katerina Janouch: "Bokbålen är snart här!" | Fria Tider

Katerina janouch böcker om cecilia lund

katerina janouch böcker om cecilia lund

Hon kommer säkert också att sälja fler böcker. Jag tror att alternativa plattformar på nätet så småningom kommer att bli så stora att författare kan ta kulturmullornas fatwor med ro.

Författaren Katerina Janouch, vars intervju i tjeckisk tv fick debattvågorna att svalla höga, ångrar en del av sina uttalanden. Janouch gick till attack mot bokhandeln Läslusen i Uppsala efter att hennes böcker tagits bort från hyllorna där. Enligt UNT jämförde hon beslutet med fascistiska metoder och retweetade nedsättande kommentarer om bokhandeln. Nu säger Janouch till tidningen att hon reagerade "i affekt" och att hon vill ta avstånd från det uppskruvade tonläget i sociala medier. – Jag tänker inte alltid efter innan jag agerar och i det här sammanhanget skulle nog både jag och bokhandelns ägare kunnat ta det lugnare och väntat med att skriva saker på sociala medier. 28 januari 2017, 18:17 Författaren Katerina Janouch anklagades för att sprida fördomar och svartmåla Sverige i en intervju i tjeckisk tv. De som gick till hennes försvar anklagade å andra sidan kritikerna för att rasiststämpla en person som bara säger det många känner. Nu har SVT:s Kulturnyheterna gått till botten med de mest omstridda uppgifterna från intervjun.

Anmäla Om Arbetslöshet, 2024 | Sitemap