financiera-industrial.com

Hot Wok Växjö / Hot Wok, Växjö - Omdömen Om Restauranger - Tripadvisor

Mon, 23 Aug 2021 05:34:57 +0000
  1. Hot wok växjö restaurant
  2. Hot wok växjö city
  3. Hot wok växjö coupon
  4. Hot wok växjö ave
  5. Hot wok växjö beach

Personuppgifter är alla uppgifter som direkt eller indirekt, ensam eller i kombination med andra, kan identifiera en fysisk person. Sådana uppgifter kan exempelvis vara namn, kontaktuppgifter eller lokaliseringsuppgifter, även företags- mail och telefonnummer utgör personuppgifter om de kan kopplas till en fysisk person. Dina personuppgifter behandlas på grundval av en eller flera punkter nedan i) att det är nödvändigt för att vi ska kunna fullgöra avtal mellan dig och Hotmat, ii) att det finns samtycke mellan dig och Hotmat, iii) att det är nödvändigt för att vi ska fullgöra en rättslig förpliktelse eller iv) att det är tillåtet efter intresseavvägning mellan Hotmat och dig som registrerad. Personuppgifterna till en företrädare för en juridisk person kan komma att behandlas, denna behandling sker på grundval av vårt berättigade intresse av att fullgöra avtal mellan Hotmat och den juridiska personen. Personuppgifterna kan även komma att användas för marknasföringssyfte, vilket sker på grundval av Hotmats berättigade intresse av att kommunicera med våra kunder.

Hot wok växjö restaurant

Fyra olika rätter plus ris och sås. Helt ok och rätt gott. Datum för besöket: augusti 2018 Till hjälp? 2 Omdömet skrevs 10 mars 2018 från mobil enhet God mat när man får rätt mat och rätt tillbehör till sin rätt. Dålig service då det blev 3:e gången av 4 då det saknades el blev felleverans. Datum för besöket: mars 2018 Till hjälp? Omdömet skrevs 1 oktober 2017 från mobil enhet De är snabb, trevliga, bra pris. Vill du ha god snabb mat ringer du hit, eller gå ner och beställ. Alla meny rätter är hög klass på. Väldigt trevlig personal, en meny för alla smaker. Datum för besöket: juli 2017 Till hjälp? Omdömet skrevs 18 januari 2017 Mycket goda rätter på menyerna, alltid vällagat och gott. Lite jobbigt att stå och läsa menyn över disken, lite trångt. Ofta mycket folk som väntar, men så är det när det är populärt Datum för besöket: januari 2017 Till hjälp? Omdömet skrevs 18 oktober 2016 Blev lite besviken över att behöva konstatera att det var bättre förr. Ordentligt med mat, helt ok tillagat men man saknar de där små detaljerna som lyfter smakerna till en hög nivå.

hot wok växjö recipe

Hot wok växjö city

Hotmat lämnar inte ut personuppgifter till utomstående annat än i dem nedanstående fallen i) då levererande restaurang eller budfirma behöver uppgifterna för att fullgöra sitt uppdrag till följd av avtal mellan kunden och Hotmat, ii) då utomstående tjänsteleverantörer utför uppdrag för Hotmats räkning, iii) då det särskilt överenskommits mellan Hotmat och dig, iv) då det är nödvändigt för att tillvarata dina rättigheter eller v) då det är nödvändigt för att vi skall fullgöra lagstadgad skyldighet eller efterkomma myndighetsbeslut eller beslut av domstol. Personuppgifterna sparas under den tid som Hotmat finner det nödvändigt beroende på ändamålet med registreringen. Uppgifter som behandlas i syfte att marknadsföra Hotmats verksamhet sparas under en tid om 3 år efter den senaste kontakten. Om du avanmäler dig från marknadsföringsutskick eller liknande kommer uppgifterna omedelbart att raderas. Du har alltid rätt att kostnadsfritt begära information om Hotmats behandling av personuppgifter som rör dig.

hot wok växjö menu

Hot wok växjö coupon

Omdömet skrevs 25 december 2019 från mobil enhet Besviken blev man när man hämtat mat här för första gången sedan ägarbytet. Beställde 4 små rätter och stekt ris med kyckling. Båda rätterna hade en lustig eftersmak och kycklingen var gummiaktig ( och något mer kändes det som... ) grönsakerna var typ rå/otillagade. Var... en trogen stammis innan ägarbytet. Lär inte gå hit fler gånger. Mer Datum för besöket: december 2019 Till hjälp? 1 Omdömet skrevs 21 maj 2019 från mobil enhet Fräsch och vällagad mat, missa inte de glutenfria vårrullarna gjorda på rismjöl, otroligt frasiga. Åtta sittplatser inomhus, kanske 20 på uteserveringen. Datum för besöket: maj 2019 Till hjälp? Omdömet skrevs 23 september 2018 Köpt flera olika rätter allt var mycket gott, Snabb service av trevilg och serviceinriktad personal. Datum för besöket: september 2018 Till hjälp? 1 Omdömet skrevs 6 augusti 2018 från mobil enhet Hot Wok har fått en ansiktsupplyftning och nu ser det nytt och fräscht ut. Dagens lunch för 65 kronor som är en liten minibuffé att plocka ifrån.

"En oberoende lokal portal som bevakar evenemang, nöje och större händelser i Växjö. " Sökresultat här Liedbergsgatan 4 • Växjö - Tipsa oss om ändringar Kontakta 0470-666 66 Klassiskt Asiatiskt Pizza Lunch Sushi Catering Populärt på just nu! Grill Lunch + Frukost + Italienskt + Italienskt +

Hot wok växjö ave

  1. Hot Wok & Pizza Al Wali AB - Slättövägen 24, Växjö | hitta.se
  2. Hot wok växjö grill
  3. Hot wok växjö

Hot wok växjö beach

hot wok växjö ave

Anmäla Om Arbetslöshet, 2024 | Sitemap