financiera-industrial.com

Restaurang Saab Arena Linköping — Kents Turnépremiär På Saab Arena I Linköping – Recension

Mon, 23 Aug 2021 18:04:51 +0000

Jump to Press alt + / to open this menu We won't support this browser soon. For a better experience, we recommend using another browser. Learn More See more of Saab Arena After Work on Facebook Gumpekullavägen 1 Linköping, Sweden 582 78 Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a Page. See actions taken by the people who manage and post content. Page created - September 17, 2014 Du missar väl inte fredagens härliga afterwork i Saab Arena där Bayern Brass spelar? Boka din plats idag på Idag måste vi tyvärr meddela att Oktoberfesten den 28:e september är inställd. Detta är på grund av att det är för få som har löst biljett till evenemanget. Om du har redan betalat för dina platser, ta kontakt med LHC Kundcenter för återköp. Nu har det blivit dags att boka in årets Oktoberfest! Det kommer bli sedvanligt firande med mat, god dryck och bra drag från bandet Tideline som underhåller på scen. Boka via eller via 013-37 12 00.

Restaurang saab arena linköping rosemont

"En timme en minut/Berg & dalvana" Ett väldigt uppdaterat arrangemang av gamla, fina "En timme en minut" som avslutas med att strålkastarna lyser upp hela arenan i blått under Sami Sirviös gitarrsolo. Sedan väver Kent in avslutningen av "Berg & dalvana". Elegant. "Romeo återvänder ensam" Kort version med vassa gitarriff i mitten av ljudbilden. En kort, eller koncis om man så vill, version med snygg datagrafik i bakgrunden. "Var är vi nu" Tempot sänks och ljudet studsar runt i arenan. Till en början låter det för jävligt, men det tar sig - som det ofta gör - mot slutet. "Hjärta" Jocke hänger av sig sin gitarr och arenan badar i rött ljus redan i introt. Sedan står en vit hingst och stirrar på de 7 747 i publiken. Tung version, på gränsen till lite klumpig. "Andromeda" "Vi var kids! Just kids! ". Kören får glänsa i öppningsnumret från sista studioalbumet. Storbildsskärmarna reser genom en galax eller två, Han Solo-style. "Egoist" "En monoton vers behöver en stark refräng". Pampig arenarock där U2-arvet hörs klart och tydligt.

Det vemodiga avslutningsnumret från "Då som nu för alltid" vacklar ett tag, men griper tag till slut. Avslutas med att en filmad barnkör förstärker Kents egen körtrio. Sedan, efter två timmar och 14 minuter, tackar och buggar Kent en sista gång.

  • Restaurang saab arena linköping detroit
  • Behandlingspedagog utbildning skåne
  • Restaurang saab arena linköping center
  • 50 års grattishälsning
  • Kents turnépremiär på Saab Arena i Linköping – recension
  • Musik quiz frågor 2017
  • Black friday trädgård holiday
  • Hotell allen i göteborg
  • Frågor till mäklare vid försäljning
  • Hotell liseberg
restaurang saab arena linköping

Restaurang saab arena linköping centar

Helt befriat från floskler. Med andra ord är det det sentida materialet som, som vanligt, får stå i fokus. Sista studioplattan "Då som nu för alltid" väger tungt och ger energi till showen. Låtarna från i våras funkar förträffligt. De understryker ännu en gång Kents förmåga att vara relevanta, in i det sista. Oviljan att hemfalla till nostalgi, utan att för den skull dissa sitt förflutna. Men i slutändan är det tre andra moment som definierar konserten. • LED-väggen. Har någon svensk artist någonsin haft en lika maffig backdrop som Kents 5-delade widescreenkonstruktion? Maybe baby, men det är aldrig någon som presenterat en snyggare. Projektionerna, gjorda av Indio, är vrålsnygga konserten igenom. De kompar ljuset och ljudet lika smakfullt som Depeche Modes ikoniska Anton Corbijn-grafik och lika effektfullt som U2:s futuristiska "360"-föreställning. Det är makalöst ambitiöst. • Dansnumren. Bandets första distade turnéer känns som att de hände i en annan tid, i en annan galax. Framför allt under konsertens mittdel, där Kent lyfter fram sin lätt besynnerliga men väldigt effektiva discorock med förtjänst.

Det är ingen jordskredsseger eller överkörning. Emellanåt är det till och med rätt knackigt. Som så ofta när det finns ett plustecken mellan "Kent" och "turnépremiär". Det brukar ta ett tag innan de får alla pusselbitar på plats. Med det sagt - det är inte direkt så att premiären är i närheten av att köra i diket någon gång. Den stora frågan inför avskedsturnéns första konsert var framför allt låtlistan. Skulle det bli en retrotripp? Skulle de beta av sin "Best of". Varken eller. Inget av de fyra nya spåren som bandet gav ut förra veckan hittade in i låtlistan. Ingen låt från debuten fick någon kärlek. I stället baserar Kent den här turnén på de låter de själva känner "är kent". – Vi bestämde oss för att bara spela sånt som vi verkligen, verkligen älskar, säger Jocke Berg tidigt in i konserten. Premiären av avskedsturnén pekar ut en tydlig riktning för bandets sista kapitel. Foto: Pelle T Nilsson/Stella Pictures Sentida materialet i fokus Inga pliktskyldiga nummer alltså, bara ett utsökt urval från huvudpersonerna själva.

restaurang saab arena linköping centar restaurang saab arena linköping arena

Anmäla Om Arbetslöshet, 2024 | Sitemap