financiera-industrial.com

Naken Man Göteborg

Mon, 23 Aug 2021 14:50:22 +0000
  1. Naken man göteborg
  2. 07 augusti 18:00, Fylleri/LOB, Göteborg | Polismyndigheten

Göteborg Igår kväll grep polisen två män i Strömmensberg misstänkta för skadegörelse. Den ena mannen, som bara hade skor på sig, hade även skrämt passagerare på en buss och varit inne på en pizzeria. Uppdaterad för 1 år sedan 07:07 - 12 jul, 2019 Det var strax efter halv elva på torsdagskvällen som polisen larmades Strömmensberg. Där hade en man, iklädd endast skor, dragit uppmärksamhet till sig genom gap och skrik. Thomas Fuxborg är presstalesperson hos polisen region väst. – Han lägger sig ner på gatan, går in på någon pizzeria, går ut igen och slår sönder en backspegel... Den nakne mannen, som är född i början av 90-talet, gick även ombord på en buss och skrämde av övriga passagerare. Mannen lämnade bussen och la sig på gatan igen, varpå busschauffören körde därifrån. – Det är säkert en hel del personer som lagt märke till honom, säger Thomas Fuxborg. När polisen kom till platsen hade mannen fått sällskap av en vän i samma ålder. De hade då slitit loss backspeglar samt hoppat på minst två parkerade bilar.

Naken man göteborg

Han verkade helt galen. Nakenmannen. Foto: Läsarbild Emil berättar att den nakna mannen hoppade på en annan man som åkte med bussen. – Han flög upp och hoppade undan. Då satt han med sitt kön och allting på mannens väska, säger Emil och fortsätter: – Gubben med väskorna och chauffören skrek på mannen, till sist hoppade mannen av bussen och la sig på marken, helt naken. Passagerarna flydde från bussen Emil berättar att passagerarna skyndade sig av bussen för att undvika mannen. – Alla fick panik, flög upp och sprang av bussen mer eller mindre. – Jag sprang där ifrån. Jag var rädd att han skulle hoppa på mig. Jag blev väldigt skakig efter, man fattade knappt vad som hade hänt. Passageraren Emil blev vittne till kaoset. Foto: Privat Enligt polisen var männen troligen påverkade av narkotika och de kunde gripas i anslutning till busshållplatsen, misstänkta för skadegörelse och för eget bruk av narkotika. Gripandet gick lugnt till, enligt polisen. – Det var hur lugnt som helst, vittnen har uppgett att han skrikit att han ville att de skulle tillkalla polis, så han var kanske medveten om att något gått snett, säger Thomas Fuxborg.

Av: TT Publicerad: 12 juli 2019 kl. 10. 14 Uppdaterad: 12 juli 2019 kl. 47 Foto: Johan Nilsson/TT Två män greps av polis för att ha vandaliserat bilar i östra Göteborg, en av männen hade inga kläder. Arkivbild. Två män greps på torsdagskvällen misstänkta för att ha vandaliserat bilar i östra Göteborg, rapporterar lokala medier. En av männen hade inga kläder på sig och hade tagit sig in på en pizzeria och sedan ombord på en buss. – Plötsligt springer det in en naken, galen man och hoppar upp på ett säte och lägger sig med benen rakt upp i luften, säger Emil Björk, passagerare till GT. Människorna på bussen blev skrämda och försökte undvika mannen. – Alla fick panik, flög upp och sprang av bussen mer eller mindre, säger Emil Björk. Mannen lämnade slutligen bussen och lade sig raklång på marken i väntan på polis. Gripandet gick lugnt till och de två männen är nu misstänka för skadegörelse och eget bruk av narkotika. Publicerad: 12 juli 2019 kl. 14 LÄS VIDARE

07 augusti 18:00, Fylleri/LOB, Göteborg | Polismyndigheten

GT Idag kl. 11:04 Klassad av regeringen som ett hot mot rikets säkerhet har Vetenskaps... skolans tidigare ägare Abdel Nasser El Nadi lämnat landet. Kvar i Göteborg finns hans familj som nu återtagit makten över hela El Nadis företagsgrupp, med tillgångar på över 25 miljoner kronor. Visa mer

Två män greps av polis för att ha vandaliserat bilar i östra Göteborg, en av männen hade inga kläder. Arkivbild. Foto: Johan Nilsson/TT Två män greps på torsdagskvällen misstänkta för att ha vandaliserat bilar i östra Göteborg, rapporterar lokala medier. En av männen hade inga kläder på sig och hade tagit sig in på en pizzeria och sedan ombord på en buss. – Plötsligt springer det in en naken, galen man och hoppar upp på ett säte och lägger sig med benen rakt upp i luften, säger Emil Björk, passagerare till. Människorna på bussen blev skrämda och försökte undvika mannen. – Alla fick panik, flög upp och sprang av bussen mer eller mindre, säger Emil Björk. Mannen lämnade slutligen bussen och lade sig raklång på marken i väntan på polis. Gripandet gick lugnt till och de två männen är nu misstänka för skadegörelse och eget bruk av narkotika. Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer.

Flera inringare rapporterar om en naken man på Saltholmen som gapar och skriker okvädingsord mot allt och alla Mannen ska enligt uppgift vara i 50 års ålder och flera inringare säger att det är väldigt obehagligt det som mannen utför. Polispatrull till platsen för kontroll Uppdatering kl 19:00. Mannen är omhändertagen enligt PL§13 och avlägsnas från platsen. Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

  1. Mannerströms köttbullar med limpa courses
  2. Kontoplan bas 2008 fixant
  3. Skåp med utfällbart bord
  4. Äcklig lukt i hårbotten
  5. Om Lidl Sverige
  6. Närhetssensor samsung s7 smartphone
  7. Naken man löpte amok på buss i Göteborg: ”Alla fick panik”
  8. Våra husmodeller - Västkustvillan
  9. Love tholin gitarr
  10. Gamla barnfilmer 90 talet
  11. Balklänningar stockholm city
  12. Krakow nyår 2019
  1. Vanliga lysrör till akvarium
  2. Koksaltlösning katt ögon

Anmäla Om Arbetslöshet, 2024 | Sitemap