financiera-industrial.com

Bella Gästis Hunnebostrand

Tue, 24 Aug 2021 07:32:30 +0000
  1. Gästis
  2. BELLA GÄSTIS, Hunnebostrand - Omdömen om restauranger - Tripadvisor
  3. Hotel gästis
  4. Restaurang Bella Gästis Hunnebostrand
  5. Bella gästis hunnebostrand lunchmeny

Information Omdömen Utbud Övrig information Bella Gästis För oss på Bella Gästis handlar restaurangbranschen om så mycket mer än att bara servera mat. Vi strävar oupphörligt att hålla oss i fas med utvecklingen och verkligen ta tidsandan på djupaste allvar. Givetvis står gästen alltid i centrum. Vi vill att ett besök på Bella Gästis ska motsvara högt ställda förväntningar på god mat, ambitiös service och en miljö man trivs i. Men vi vill också bejaka tidens krav på perfekta råvaror, närodlat, ekologiskt och hänsyn till djur och natur. Vi jobbar nära våra leverantörer och producenter för att säkerställa att just rätt råvara är på tallriken. Vi är privilegierade att erbjuda en miljö som ligger kloss mot Västerhavet. Detta marina skafferi är givetvis en av våra största inspirationskällor. Men havet måste behandlas med hänsyn och respekt. Vi serverar endast fisk-och skaldjur som inte finns på några röda listor. Ett exempel är krabba, ett skaldjur som enligt vår åsikt är underskattad som delikatess.

Gästis

Bella Gästis | Smögenkusten Bella Gästis finns i hjärtat av Hunnebostrand. Vi är en familjerestaurang som jobbar för att du skall få positiv känsla man inte glömmer. Pizza, lunch och á la carte Öppet året runt! Välkomna! Kontakt: Tel: 0523-50000 E-mail: Besöksadress: Bella Gästis Restaurang & Pizzeria Norra Kajen 456 26 Hunnebostrand Vår facebooksida hittas här, gilla oss gärna! Smögens Catering löser dina festliga behov!

BELLA GÄSTIS, Hunnebostrand - Omdömen om restauranger - Tripadvisor

Värt varenda krona. Superbra även för barn.... Mer Datum för besöket: juli 2020 Till hjälp? 1 Omdömet skrevs 26 juli 2020 från mobil enhet Lite för populär restaurang när det blåste rejält utanför. Tog tid att få bord och det var ganska trångt. Men personalen var toppen och hjälpte oss med ett leende. Inget knussel när vi ville dela lite på olika rätter. Maten god, men ingen wow-faktor. Datum för besöket: juli 2020 Till hjälp? 1 Omdömet skrevs 24 juli 2020 från mobil enhet Bra veganska alt med pizza och burgare. Kanon läge vid havet och bra drinkar. Fick snabbt bord trots kö. Datum för besöket: juli 2020 Till hjälp? 1 Visa fler omdömen

Med ett unikt läge, praktiskt taget på vattnet, är Restaurang Bella Gästis en central mötesplats där du kan avnjuta Västerhavets skådespel från första parkett. Se sommarens milda krusningar och myllrande båtliv, höstens rasande stormar med fiskebåtar och snipor på väg ut i jakt på havets svarta guld. Här kan du också njuta av vinterns vackra, islagda lugn samt vårens salta, friska vindar som återigen väcker hamnen till liv. Med havet som kuliss Bella Gästis skapar härliga måltider med råvaror från närområdet och bjuder på en familjär service med havet som kuliss. Fisken som serveras på Bella Gästis hämtas hos fiskaffären ett stenkast bort, grönsakerna kommer från lokala odlare och köttet från gårdar i Bohuslän. Restaurangens marina skafferi är givetvis en av restaurangens största inspirationskällor. Restaurangen är certifierad enligt Smaka på Västsverige. Denna certifiering samlar restauranger, producenter och gårdsbutiker som erbjuder hållbara och genuina västsvenska produkter och matupplevelser baserade på säsongsbetonade lokala råvaror.

Hotel gästis

Trevlig och tillmötesgående personal, dock lite trötta. Datum för besöket: augusti 2020 Till hjälp? Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet Helt ok hamburgare. Jag ville ha sallad istället för pommes och bröd. Och jag fick bra med sallad istället. Datum för besöket: augusti 2020 Till hjälp? Omdömet skrevs 8 augusti 2020 från mobil enhet Dåligt tillagd mat, felgrillat kött samt bränd mat. Servicen kompenserade något för det men det märks att köken inte är i form. Datum för besöket: augusti 2020 Till hjälp? Omdömet skrevs 7 augusti 2020 från mobil enhet Goda pizzor 🍕 Bästa läget Tråkig, service. Blir bara sämre och sämre. Inte service minded alls👎🏾 Smutsiga toaletter. Datum för besöket: augusti 2020 Till hjälp? 2 Omdömet skrevs 30 juli 2020 Vi besökte restaurangen både för middag och lunch för att det var så bra. Personalen var helt fantastiskt trevlig och hjälpsam och vi fick allergianpassad mat utan problem. Utsikten är fantastisk. Atmosfären trevlig. Kvalitén på maten mycket bra.

Restaurang Bella Gästis Hunnebostrand

  • Bella gästis hunnebostrand lunchmeny
  • Kor har fyra magar och vi har bara en | Land Lantbruk
  • Vädret i gävle idag 3
  • Olof palmes plats d
  • Tvätt och tork
  • Bella gästis hunnebostrand meny
bella gästis hunnebostrand öppettider

Bella gästis hunnebostrand lunchmeny

Priser beroende på vad man beställer. Pizzan startar på 65kr till 155kr med hummer. A la carte från 105 kr Res med kollektivtrafiken Promenera ned mot norra delen av hamnen. Där finner du Bella Gästis. Fakta Antal platser inomhus 110 Antal platser utomhus 50 Vägbeskrivning Efter infarten till Hunnebostrand kör mot hamnen. När du är nere vid hamnen tar du dig till den norra delen av hamnen, där ligger Bella Gästis, precis vid vattnet. Faciliteter Bar Uteservering Take away Lunch Husdjur välkomna Kreditkort accepteras Restaurang med fullständiga rättigheter Tillgänglighetsanpassad WiFi Året runt öppet Barnmeny Gratis WiFi

skanörs gästis

Vi har därför bildat en Krabbakademi, där vi har som mål att utveckla och ta tillvara på denna nästan bortglömda råvara. Bella Gästis är en av få restauranger utmed Bohuskusten som håller öppet året runt. Vi tycker att en krog ska erbjuda umgänge och gemenskap vare sig man är sugen på en trerättersmiddag eller en kopp kaffe eller öl i baren. Med hjälp av våra nya värmare kan vi hålla uteserveringen öppen ända till nyår. Att gå på krogen ska ge vardagen en liten guldkant. Stammisar är varje krogs med självaktning ryggrad. Vi älskar våra. Så välkommen till Bella Gästis. Varje dag, året runt. Vi finns till för dig och kan erbjuda lösningar på så gott som alla önskemål inom vår bransch – från en stilla öl i baren till den stora, stora festen. Och vill du ha maten levererad hem fixar vi det också! Öppettider Alla Dagar 11:30-23:00 Året runt varje dag Prisinformation Vi har alltid färsk fisk på vår lunch för 99kr. 89 kr med lunchkortet. Inkl salladsbuffé, soppa, färskt bröd, kaffe & kaka. Sen har vi stenugnsbakad pizza och a la carte.

Omdömet skrevs för 1 vecka sedan från mobil enhet I förra veckan var vi på Bella gästis tisdag o torsdag! Servicen var inte bra men okey. Mat klart godkänd! På Torsdagen var servicen helt under all kritik! Så dålig att vi fick be om att de tog bort tallrikar o glas från bordet! Mat... Mer Datum för besöket: augusti 2020 Till hjälp? Omdömet skrevs för 2 veckor sedan Maten OK men servicen var under all kritik. Vi fick säga till så alla fick bröd och smör. Ingen kom och frågade om vi ville ha något mer efter maten. Disken plockades undan först när vi sa ifrån. Nästan inga gäster i restaurangen så personalen... Mer Datum för besöket: augusti 2020 Till hjälp? Omdömet skrevs för 3 veckor sedan från mobil enhet Snabb och trevlig service. Bra lokal med ljuddämpande material i innertaket. Vi tog en fisksoppa och en pizza Mexicana, båda rätterna smakliga. Datum för besöket: augusti 2020 Till hjälp? 1 Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet Som lunch, en helt godkänd hamburgare med tillbehör.

Anmäla Om Arbetslöshet, 2024 | Sitemap