financiera-industrial.com

Temalekplatser Malmö Karta

Mon, 23 Aug 2021 16:26:19 +0000
  1. Temalekplatser - Smarta Kartan Malmö - Smarta Kartan Malmö

Genom spektakulära klätternät, klätterkullar och rutschkanor kan man få sin äventyrslusta tillfredsställd. De olika attraktionerna förbinds via en slinga som barnen kan ta sig runt utan att nudda marken, om de så vill. Äventyrslekplatsen har även en rund betongscen med vattenstrålar som går igång med hjälp av rörelsedetektorer. Stora delar av lekplatsen är tillgänglig för rullstolsburna.

Temalekplatser - Smarta Kartan Malmö - Smarta Kartan Malmö

Vill du hjälpa till med kartläggningen av Malmös alla smarta delningsinitiativ kan du komma på nästa map jam. Här listar redaktionsrådet kommande map jams Använd hashtagen #smartakartan i sociala medier.

Om Smarta Kartan Smarta Kartan Malmö är en plattform som ska göra det lättare för Malmöbor att hitta och ta del av delningsinitiativ i staden. På Smarta Kartan listas ställen i Malmö där du kan hyra, byta, låna, ge och få. På kartan finns bland annat cykelkök, bytesgrupper, öppna kontor, låneställen och digitala plattformar. Smarta Kartan Malmö görs möjligt med stöd av ERUF (Europeiska regionala utvecklingsfonden) och ingår i Malmö Innovationsarena, ett samarbetsprojekt mellan offentlig sektor, näringsliv, ideell sektor och akademi som arbetar för att främja innovationer som kan bidra till en hållbar stadsutveckling i Malmö. Läs mer… Redaktion Innehållet till kartan har tagits fram vid öppna träffar med Malmöborna, genom så kallade map jams. Smarta Kartan Malmös redaktionsråd är ansvarig för innehållet på sidan och kartan uppdateras löpande. Fler map jams kommer att arrangeras av redaktionsrådet för att fortsätta kartläggningen av alla smarta delningsinitiativ i Malmö. Smarta Kartan Malmös redaktionsråd Välkommen att delta!

  1. Hotell gästis varberg leninbadet
  2. Posten malmö
  3. Temalekplatser malmö kart wii
  4. Hallonmuffins med citron och vit choklad | Recept från Köket.se
  5. Små grodorna midsommar
  6. Linus thörnblad isabelle adjani
  7. Malmö kastrup

Anmäla Om Arbetslöshet, 2024 | Sitemap